Naar Hellebrekers website

Snuffelstage

Stage

Nunspeet

internship

Ben jij benieuwd wat werken in de techniek inhoudt? Overweeg je een technische opleiding te gaan volgen of weet je nog niet precies wat je wilt doen en ben je benieuwd of de techniek bij je past? Kom meelopen bij Hellebrekers! We geven je graag de kans om kennis te maken met het werkveld. Omdat wij binnen Hellebrekers veel vakgebieden hebben, kun je als stagiair(e) snuffelen aan verschillende technieken en ontdekken wat jij het leukste vindt.

Dit bieden wij jou
Een leuke en leerzame snuffelstage, waarbij je kennismaakt met werken in de techniek. Je kunt bij ons kennismaken met verschillende vakgebieden en ontdekken wat je leuk vindt, waar je ambities liggen en waar je goed in bent. Natuurlijk kun je rekenen op goede begeleiding en fijne collega’s die je graag meer vertellen over het werk. Voorop staat dat jij aan het einde van de stage een goed beeld hebt van het werk in de praktijk.

Dit ben jij
Jij zit op de middelbare school en bent benieuwd wat werken in de techniek inhoudt en of het bij je past. Welk niveau je doet maakt ons niet uit, wat we wel belangrijk vinden is dat je gemotiveerd bent om nieuwe dingen te leren en graag je handen uit de mouwen steekt.

Dit zijn wij
Wij zijn Hellebrekers: dé technisch expert in Water & Leisuretechniek en Industriële Automatisering. Wij zijn het bedrijf achter vele technische oplossingen. Oplossingen die ertoe doen, nu en in de toekomst. Wij werken aan unieke technische installaties, die op maat worden gemaakt en door ons worden ontwikkeld, uitgewerkt en geïnstalleerd. Met 270 collega’s werken we elke dag aan fantastische projecten voor interessante opdrachtgevers en klanten, zoals Artis, Ben & Jerry’s, Calvé, diverse zwembaden, superjachten, wellnessresorts en sportaccommodaties.

Enthousiast?
Mooi, we maken graag kennis met je! Samen met jou kijken we naar een leuke snuffelstage die past bij jouw wensen. Solliciteer hieronder en vertel ons wie je bent, wat je leuk vindt om te doen en – als je dat al weet – bij welke afdeling(en) je zou willen meekijken.

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden van een snuffelstage bij Hellebrekers? Bel of app Sanne Dijkstra via 06 – 13 88 59 27 of mail naar s.dijkstra@hellebrekers.nl.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op met Recruiter Sanne of solliciteer direct

Innovatie

ruimte om te innoveren
en te poinieren

Uitdaging en afwisseling

werken aan hoogwaardige
technieken en unieke
maatwerkoplossingen

Oog voor elkaar

unieke familiesfeer waar
werkplezier centraal staat

Het sollicitatieproces

Sollicitatie

Je hebt gesolliciteerd naar een functie of een open sollicitatie ingezonden.

Het eerste contact

We nemen telefonisch contact met je op om jou te leren kennen en om het eerste gesprek in te plannen.

Eerste gesprek

We maken graag persoonlijk kennis met je en zijn nieuwsgierig naar je verhaal.

Vervolggesprek(ken)

Je ontmoet directe collega’s die jou meer kunnen vertellen over de inhoud van de werkzaamheden.

Voorstel

Je ontvangt een voorstel van ons waarin wij aangeven graag met jou de reis te vervolgen.

Match

Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de Hellebrekers familie!

Solliciteren

Volledige naam
Telefoonnummer
E Mailadres
Linkedin profiel

Motivatie

Gerelateerde vacatures

Haaksbergen

IT-meewerkstage

Stage | internship

Nunspeet

Afstudeerstage (HBO/WO)

Stage | internship

Nunspeet

HBO stage

Stage | internship

Scroll naar boven