Projectmanager

Water & Leisuretechniek

Nunspeet

fulltime

Als projectmanager ben jij de spil in onze multidisciplinaire projecten. Van begin tot eind zorg je voor duidelijkheid over de klantafspraken, het uit te voeren werk, de beschikbare uren en de planning richting het gewenste eindresultaat. Met jouw verbindende kracht en oog voor klant- en organisatiebelang leid jij de projecten naar succes!

Dit ga je doen
Na gunning van het project neem jij de projectverantwoordelijkheid over van de tendermanager en ben je verantwoordelijk voor de volledige projectrealisatie. Je werkt aan grote multidisciplinaire projecten, waarbij jij de kwaliteit, kwantiteit en projectbewaking waarborgt. Wat voor projecten dit zijn? Denk aan nieuwbouw van zwem- en sportaccommodaties waarbij wij alle installatietechnische werkzaamheden realiseren (zoals voor Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh en Sportcomplex De Nije Rolpael).

Jij bent van a tot z betrokken in het project en het centrale aanspreekpunt voor zowel interne als externe projectpartners. Je hebt oog voor de gevoeligheden binnen en buiten de organisatie en houdt continu rekening met de belangen van zowel de klant als de organisatie.

Samen met de projectleiders van de verschillende disciplines maak je een realistische planning, zodat het project binnen de gestelde uren en budget gerealiseerd wordt. Je besteedt de werkzaamheden uit aan teamleden en projectpartners en legt de contractafspraken vast. Dankzij jouw planning en organisatie kan iedereen hun werk goed doen en is de projectinformatie tijdig beschikbaar. Je bewaakt op hoofdlijnen de voortgang van het project, zowel uitvoeringstechnisch als financieel, en signaleert en anticipeert op eventuele problemen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de multidisciplinaire financiĆ«le controle op het gebied van facturering, omzet, begroting, meer-minderwerk, inkoop en resultaat. Je verzorgt maandelijks de financiĆ«le rapportage voor de prognosegesprekken, waarin je de stand van zaken, risicoā€™s en kansen verantwoordt. Ook zie je toe op een correcte projectadministratie. Tot slot onderhoud je het contact met opdrachtgevers en klant, en geef je invulling aan relatiebeheer en accountmanagement.

Dit breng je mee
Met jouw doelgerichte aanpak geef je op een positieve manier sturing aan het team. Je bent een verbindende factor, die zowel commercieel, analytisch als empathisch sterk is. Je bent zacht op de persoon, maar duidelijk op de inhoud. Je kunt je verplaatsen in andere meningen en belangen, zonder het Hellebrekers-belang uit het oog te verliezen. Je past je moeiteloos aan wisselende omstandigheden en prioriteiten aan. Bovendien durf je beslissingen tijdig te nemen en communiceer je hier helder over. Verder vragen we:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • technisch inzicht, bijvoorbeeld door een technische opleiding of achtergrond;
  • ervaring op projectmanagement niveau.

Omdat jij ertoe doetā€¦
Kun je als projectmanager rekenen op:

  • een informele werksfeer en betrokken collegaā€™s;
  • 25 vakantiedagen plus 13 adv-dagen;
  • een overeenkomst voor 12 maanden die we graag omzetten naar een vast contract;
  • auto van de zaak;
  • een goede pensioenregeling via PMT;
  • jaarlijkse winstuitkering;
  • volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • leuke extraā€™s zoals een elektrische fiets leasen met korting en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • gezellige activiteiten zoals de jaarlijkse barbecue, zomerfeest, kerstborrel, pubquiz, sportevenementen, darttoernooi, skitrip en vrijdagmiddagborrels.

Jouw nieuwe werkplek
Bij Hellebrekers: dƩ technisch expert in de Water & Leisuretechniek en Industriƫle Automatisering. Al meer dan 50 jaar zijn wij een begrip in de wereld van elektrotechnische-, werktuigkundige- en waterbehandelingsinstallaties voor publieke zwembaden, wellness resorts en sportcomplexen. Jij bent onderdeel van de business unit Water & Leisuretechniek, die bestaat uit de afdelingen Waterbehandeling, Elektrotechniek, Werktuigkundige Installaties en Service & Technisch beheer.

Hellebrekers, jouw tweede thuis?
Enthousiast over de functie van projectmanager? Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer weten? Neem contact op met Sanne Dijkstra via 06 ā€“ 13 88 59 27.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op met Recruiter Sanne of solliciteer direct

Innovatie

ruimte om te innoveren
en te poinieren

Uitdaging en afwisseling

werken aan hoogwaardige
technieken en unieke
maatwerkoplossingen

Oog voor elkaar

unieke familiesfeer waar
werkplezier centraal staat

Het sollicitatieproces

Sollicitatie

Je hebt gesolliciteerd naar een functie of een open sollicitatie ingezonden.

Het eerste contact

We nemen telefonisch contact met je op om jou te leren kennen en om het eerste gesprek in te plannen.

Eerste gesprek

We maken graag persoonlijk kennis met je en zijn nieuwsgierig naar je verhaal.

Vervolggesprek(ken)

Je ontmoet directe collegaā€™s die jou meer kunnen vertellen over de inhoud van de werkzaamheden.

Voorstel

Je ontvangt een voorstel van ons waarin wij aangeven graag met jou de reis te vervolgen.

Match

Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de Hellebrekers familie!

Solliciteren

Volledige naam
Telefoonnummer
E Mailadres
Linkedin profiel

Motivatie

Gerelateerde vacatures
Scroll naar boven