Naar Hellebrekers website

Technisch Specialist

Service & Technisch Beheer

Nunspeet

fulltime

Duik in de wereld van specialistische technieken van publieke zwembaden. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk ben jij van grote waarde bij het in bedrijf nemen en houden van zwembad- en gebouwinstallaties. Dat jij een belangrijke rol speelt in de energietransitie van publieke zwembaden maakt jouw functie extra aantrekkelijk. Denk aan waterbesparing of met zo min mogelijk energieverbruik een veilige en comfortabele sport- en recreatieomgeving mogelijk maken.

Dit ga je doen
Een hele verantwoordelijkheid ligt er op jou te wachten. Binnen het kloppend hart van de locaties houd jij je onder andere bezig met het analyseren en oplossen van complexe technische vraagstukken. Je werkt aan continue verbetering van de veiligheid en installatieprestaties door het uitvoeren en opvolgen van proces-, risico- en storingsanalyses. Bij 95% van je werkzaamheden werk je aan zwembadlocaties die zich in heel Nederland bevinden. We hebben ook een aantal zwembaden in Vlaanderen waar je expertise af en toe nodig is. Het gaat om projectlocaties waar Hellebrekers in de meest uitgebreide vorm van dienstverlening tot wel 30 jaar risicodragend verantwoordelijk is voor alle aanwezige installaties.

Jouw collega’s dragen zorg voor het dagelijks technisch beheer, regulier service en onderhoud, het bewaken van energie- en chemicaliënverbruik en de tussentijdse vervangingsinvesteringen. Het doel is dat de locatie in de afgesproken conditie blijft en zonder verstoringen, veilig en comfortabel bezoekers kan bedienen tegen acceptabele kosten. Samen met het team van specialisten ga jij aan de slag met de hieruit voortkomende complexere issues, ontwerpuitdagingen, softwarebeheer, energiebeheer en -monitoring en de optimalisatie van systemen. Op strategisch en tactisch niveau denk je met de projectteams mee in de planvorming om installatieontwerpen en energiebesparende concepten te controleren op haalbaarheid en waar mogelijk te verbeteren. Op een gemiddelde werkdag houd jij je bezig met:

 • signaleren, analyseren en met het team nemen van maatregelen bij risico’s en afwijkingen die de prestaties, kosten en veiligheid nadelig beïnvloeden;
 • de inbedrijfstelling en nazorg van de uitvoeringsprojecten (uitbreiding, renovatie en nieuwbouw);
 • het zelfstandig uitvoeren of coördineren van specialistische opnames en inspecties op projectlocaties, zoals compliance wet- en regelgeving, conditie en prestatie;
 • technische ondersteuning bieden aan collega’s bij complexere vraagstukken. Ook buiten kantooruren biedt jij incidenteel telefonische ondersteuning;
 • adviseren bij modificatie-, moderniserings- en verduurzamingstrajecten;
 • nauw samenwerken met de leverancier van de componenten om gestelde prestaties te bereiken.

Dit breng je mee
Al onze collega’s verschillen. Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, watersporters, skiërs, dierenliefhebbers, vliegtuigspotters en muzikanten. Wat wij gemeen hebben: we tonen eigenaarschap in ons werk, willen voorop lopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken.

Verder ben jij een tacticus, aanjager en een probleemeigenaar die de verantwoordelijkheid neemt. Oplossingsgericht, analytisch en initiatiefrijk zijn kenmerken die jou goed beschrijven. Herkenbaar? Je bent welkom binnen Hellebrekers! Voor deze functie vragen wij ook:

 • een mbo/hbo-diploma in de richting Elektrotechniek, Installatietechniek of Werktuigkundige installatietechniek;
 • kennis van software- en gebouwbeheersystemen;
 • werkervaring binnen de installatietechniek;
 • veiligheidscertificaten als VOL, VCA, NEN3140, ATEX.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel maar sluit je opleiding of ervaring niet helemaal aan? Ook dan komen wij graag met je in contact!

Jouw nieuwe werkplek
Bij Hellebrekers: dé technisch expert in Water & Leisuretechniek en Industriële Automatisering. De business unit Water & Leisuretechniek waaronder jij valt, is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om elektrotechnische-, werktuigkundige- en waterbehandelingsinstallaties voor publieke zwembaden, wellnessresorts en de meest luxueuze jachten.

Als technisch specialist werk je voor de afdeling Service & Technisch Beheer binnen het team Operationeel Assetmanagement. Jouw werk is grotendeels op projectlocaties, maar je bent ook regelmatig op kantoor te vinden om collega’s te ondersteunen, voor werkbesprekingen, evaluaties en optimaliseringstrajecten. Je werkt samen met technisch adviseurs, projectleiders en -managers, contractbeheerders en -managers en de engineers en techneuten in de buitendienst. Binnen het team hebben we de missie om operationeel assetmanagement handen en voeten te geven. Dit gaat om de juiste balans tussen onderhoudskosten, prestatie van systemen en veiligheidsrisico’s. Jij bent hierin een belangrijke schakel binnen het team.

Omdat jij ertoe doet…
Kun je als technische specialist op basis van een 40-urige werkweek (32-urige week is bespreekbaar) rekenen op onder andere:

 • een prettige familiaire werksfeer en een fijn team met positieve en betrokken collega’s;
 • 25 vakantiedagen en daarbovenop 13 adv-dagen;
 • om te beginnen een tijdelijke overeenkomst voor 12 maanden die we graag omzetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een pensioenregeling via PMT;
 • de mogelijkheid om met korting een elektrische fiets te leasen;
 • een auto van de zaak;
 • volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk gebied;
 • de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • de keuze om jouw collega’s buiten het werk om beter te leren kennen tijdens de jaarlijkse barbecue, zomerfeest, kerstborrel, pubquiz, sportevenementen, darttoernooi en skitrip;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels om het weekend in te luiden.

Hellebrekers, jouw tweede thuis?
Enthousiast over de functie van technisch specialist? Wacht dan niet langer en reageer meteen. Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem contact op met Sanne Dijkstra via 06 – 13 88 59 27.

Wij kunnen ons voorstellen dat de overstap naar een andere werkgever groot is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo kun je alvast de sfeer proeven en ervaren of het bij je past.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op met Recruiter Sanne of solliciteer direct

Innovatie

ruimte om te innoveren
en te poinieren

Uitdaging en afwisseling

werken aan hoogwaardige
technieken en unieke
maatwerkoplossingen

Oog voor elkaar

unieke familiesfeer waar
werkplezier centraal staat

Het sollicitatieproces

Sollicitatie

Je hebt gesolliciteerd naar een functie of een open sollicitatie ingezonden.

Het eerste contact

We nemen telefonisch contact met je op om jou te leren kennen en om het eerste gesprek in te plannen.

Eerste gesprek

We maken graag persoonlijk kennis met je en zijn nieuwsgierig naar je verhaal.

Vervolggesprek(ken)

Je ontmoet directe collega’s die jou meer kunnen vertellen over de inhoud van de werkzaamheden.

Voorstel

Je ontvangt een voorstel van ons waarin wij aangeven graag met jou de reis te vervolgen.

Match

Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de Hellebrekers familie!

Solliciteren

Volledige naam
Telefoonnummer
E Mailadres
Linkedin profiel

Motivatie

Gerelateerde vacatures

Nunspeet

(Junior) Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud Zwembaden

Service & Technisch Beheer | fulltime

Heerenveen

Service Monteur/Technicus Waterbehandeling

Service & Technisch Beheer | fulltime

Heerenveen

Monteur Technisch Beheer

Service & Technisch Beheer | fulltime

Scroll naar boven