Naar Hellebrekers website

Afstuderen

Studeer jij op HBO/WO niveau en zoek jij een stage-, minor- of afstudeeropdracht? Binnen Hellebrekers kun je   voornamelijk terecht voor afstudeeropdrachten die technisch of ICT (engineering) gerelateerd zijn, maar ook op het gebied van HRM, Communicatie en KAM kun je bij ons terecht voor jouw afstudeeropdracht. Volg je een opleiding als Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Software Engineering? Bijna alle technieken vind je binnen Hellebrekers. Hellebrekers biedt volop mogelijkheden en investeert graag in jouw toekomst.

 

Wat mag je verwachten?

Als student kun je werken aan nieuwe ideeën, innovaties en onderzoeken, die vaak een toepassing in de praktijk vinden. Van Hellebrekers mag je dan ook inhoudelijk uitdagende opdrachten verwachten. Wij geven jou alle ruimte en informatie die je nodig hebt om de opdracht met succes uit te voeren. Afstuderen bij Hellebrekers betekent dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan technische innovaties. Je komt terecht in een prettige werkomgeving waar iedereen goed met elkaar omgaat. Tijdens je afstudeerperiode ontvang je van ons een stagevergoeding.

 

Carrièrekansen binnen Hellebrekers

Regelmatig komt het voor dat afstudeerders bij ons blijven na het volbrengen van hun stageopdracht. Ofwel om het onderzoek in de praktijk te brengen, ofwel in een andere rol. 

Het verhaal van Maarten

Maarten deed onderzoek naar het chloorvrije zwembad.

Interesse? Laat je gegevens achter

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven