Naar Hellebrekers website

Vacatures monteur installatietechniek

Nunspeet | Heerenveen | Apeldoorn | Oss | Alphen aan de Rijn

Werkgeluk is belangrijk, want als jij gelukkig bent op jouw werk ben je in balans en doe je de dingen met energie en plezier. Wanneer jij werkgeluk ervaart, gaat alles makkelijker en ben je gemotiveerder, creatiever en productiever. Niet alleen in je werk, maar ook in jouw dagelijkse leven. Binnen Hellebrekers heerst een nuchtere en familiaire werksfeer. Alles draait bij ons om werkplezier, respect, goede onderlinge samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid. Als werkgever vinden wij een gezonde balans voor jou als medewerker heel belangrijk. Omdat jij ertoe doet!

Werken als installatietechniek monteur

Bij ons werk je niet aan huis-tuin-en-keukeninstallaties, maar aan unieke technische installaties in twee gebieden: in de waterbehandelingstechniek bij zwembaden, wellnessresorts, dierentuinen of op superjachten en in de industriële automatisering waarbij je je bijvoorbeeld bezighoudt met het in bedrijf stellen van de meet- en regeltechniek van biogasopwaarderingssystemen. Al onze installaties worden op maat gemaakt en door ons ontwikkeld, uitgewerkt en geïnstalleerd.

Video afspelen

Monteur installatietechniek vacatures

Wij zijn druk op zoek naar talentvolle monteurs voor onze installatietechniek-afdeling. De vacatures lopen uiteen, van een servicemonteur tot hoofdmonteur. Welk niveau je ook hebt: je bent welkom binnen het team! Bij Hellebrekers krijg je de kans om te werken aan de mooiste technieken en projecten. Eén ding is zeker, jij gaat als monteur installatietechniek aan de slag bij één van de grootste spelers van Nederland. Binnen het team draait alles om werkplezier, zodat jij na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Aan de slag als servicemonteur

Als servicemonteur installatietechniek werk je iedere dag aan de meest unieke technische installaties. Van zwembaden tot wellnessresorts en dierentuinen. In jouw functie doe je onderhoud aan de technische installaties zoals warmtepompen, douche-, drinkwater-, luchtbehandelings- en gasgestookte installaties. Je bezoekt verschillende locaties op een dag in een straal van 100 kilometer rondom jouw woonplaats. Het is dus goed mogelijk dat jij het service en onderhoud gaat doen bij het zwembad bij jou om de hoek!

Aan de slag als hoofdmonteur

Dankzij jou kunnen duizenden mensen hun zwem- en sportprestaties leveren of een dagje ontspannen in de wellness. Schoon zwembadwater, uitstekende klimaatbeheersing en luchtcirculatie en goede verlichting dragen bij aan een optimale beleving voor zwemmers en sporters. Als leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische, werktuigkundige- of waterbehandelingsinstallaties.

Maak kennis met jouw collega's

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, gamers, watersporters, skiërs, vissers, muzikanten en meer. En ondanks onze verschillen staan we voor elkaar klaar. Wie je ook bent, je bent welkom bij Hellebrekers!

De doorgroeimogelijkheden

Je kunt bij ons in diverse richtingen doorgroeien. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaald vakgebied, zoals de waterbehandelingstechniek. Of je kunt doorgroeien naar de functie van hoofdmonteur of projectleider, waarbij je leiding geeft aan een team van monteurs. Daarnaast is het mogelijk om door te groeien naar een functie op kantoor, zoals werkvoorbereider. We geven jou alle ruimte om te ontdekken wat jij het leukste vindt om te doen en helpen je daar graag bij.

Omscholen tot installatietechniek monteur

Wil jij het vak van installatietechniek leren? Leer het vak betaalt bij ons in de praktijk. Als zij-instromer breng je een groot deel van de werkweek door op de werkvloer en doe je veel praktijkervaring op. Je leert het vak door het ‘gewoon’ te doen en bent meteen onderdeel van het team. Natuurlijk krijg je goede begeleiding van een ervaren installatietechniek monteur die je de kneepjes van het vak leert.

Wil jij werken als monteur of wil je meer weten?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven