Naar Hellebrekers website

Wat we doen

Al meer dan 50 jaar ontwerpen, realiseren en beheren we technische installaties voor leisure accommodaties en industriële bedrijven. Daarnaast ontwikkelen we software voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van deze installaties.

Waar kom je te werken?

Video afspelen over Hellebrekers

Wij zijn werkzaam in twee vakgebieden:

Werken bij Hellebrekers

Industriële Automatisering

Werken bij Hellebrekers

Water en Leisuretechniek

Onze vakgebieden binnen Industriële Automatisering

Werken bij Hellebrekers

Industriële procesautomatisering

We zijn specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingstechnieken en custom-made softwareapplicaties. Met deze toepassingen optimaliseren we de productieprocessen en gebouwbeheersystemen van de industriële klant. We leveren totaaloplossingen in de vorm van bekabeling, besturingskasten, PLC procesbesturing, SCADA procesvisualisatie en MES software. Ook ontwikkelen we nieuwe applicaties met hypermoderne technieken zoals Augmented Reality en Machine Learning. De business unit Industriële Automatisering van Hellebrekers is een system integrator en service provider voor de maak- en procesindustrie en de utiliteitsbouwde betonindustrie.

 

Gebouwgebonden installaties en beheersystemen

Een gebouw zonder een beheersysteem bestaat bijna niet meer. Een gebouwbeheersysteem (GBS) is een systeem waarmee verschillende installaties in een gebouw – zoals werktuigkundige en elektrische installaties – worden aangestuurd en op elkaar worden afgestemd. Zo kan het tegelijkertijd de warmte, ventilatie en koeling van lucht regelen. Wij richten de hardware en software van gebouwgebonden installaties en beheersystemen in.

Dit doen we onder andere voor industriële hallen, zwembaden, kantoorpanden en gemeentehuizen.

Onze vakgebieden binnen Water en Leisuretechniek

Waterbehandeling

Om goed en veilig (zwem) water te krijgen en behouden, moet water voortdurend worden gecontroleerd en gereinigd. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties voor de desinfectie, filtratie en circulatie van (zwem)water. Daarbij houden we oog voor de besparing van water. 

Dit doen we voor (publieke) zwembaden, jachten, sportaccommodaties, wellness en recreatie.

Werken bij Hellebrekers

Elektrotechniek

Elektrotechniek zit verweven in gebouwen, in alledaagse activiteiten zoals computergebruik, liftgebruik of beveiliging. Ze wordt daarom vaak als een vanzelfsprekendheid gezien. Toch speelt elektrotechniek een cruciale rol in het creëren van een veilige, comfortabele en werkbare omgeving. Hellebrekers ontwerpt, realiseert en onderhoudt een breed scala aan elektrotechnische installaties. Denk aan stroomoplossingen als verlichting, aarding en bliksem, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, cameraobservatie, inbraakinstallaties, domotica en zonnepanelen. 

Dit doen we voor sportcomplexen, wellness accommodaties, bedrijfspanden en industriële hallen.

Werken bij Hellebrekers

Service & technisch beheer

Naast het ontwerpen en installeren van technische installaties, beheren we ook diverse installaties die we eerder hebben gerealiseerd. Het beheer van installaties is van groot belang. De levensduur wordt verlengd, er wordt voorkomen dat systemen onverwachts uitvallen en hiermee wordt ook veiligheid gewaarborgd. Ons team service & technisch beheer zorgt ervoor dat de klant 24/7 wordt ontzorgd en geadviseerd wordt over het beheer en onderhoud van de installaties. 

Dit doen we voor al onze klanten in de industriële automatisering en water en leisure techniek. 

Werktuigkundige installaties

Hellebrekers ontwerpt, installeert en beheert werktuigkundige installaties. We werken voor verschillende opdrachtgevers en geen enkel gebouw of technische installatie is hetzelfde, dit maakt ons werk ook zo uitdagend. Het doel is comfort, veiligheid en plezier voor onze eindgebruiker. We realiseren onder andere klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. Op het gebied van innovatie staan we ook niet stil, zo hebben we onlangs het eerste chloorvrije zwembad in Nederland gerealiseerd.

Dit doen we onder andere voor sportcomplexen, wellness accommodaties en zwembaden.

Scroll naar boven