Naar Hellebrekers website

Werken als monteur

Haal jij voldoening uit het bouwen van installaties en het verrichten van onderhoud aan deze installaties? Dan is een baan als monteur iets voor jou. Bij Hellebrekers werk je niet aan huis-tuin-en-keuken installaties maar aan unieke technische installaties. Als monteur zorg jij dat onze installaties veilig en betrouwbaar zijn en blijven. Je kan werkzaam zijn in twee gebieden: in de waterbehandelingstechniek bij zwembaden, wellnessresorts, dierentuinen of op superjachten of in de industriële automatisering waarbij je je bijvoorbeeld bezighoudt met het in bedrijf stellen van de meet- en regeltechniek van biogasopwaarderingssystemen. 

Werken als monteur bij Hellebrekers

Binnen Hellebrekers krijg je alle ruimte om te innoveren en te pionieren. Je werkt elke dag aan hoogwaardige technieken en maatoplossingen en dit alles doen we samen, met elkaar als team. We hebben alle technieken in huis onder één dak, jouw technisch hart gaat zeker harder kloppen! Je werkt niet aan huis-tuin-en-keuken installaties maar aan toffe projecten bij zwembaden, dierentuinen of in fabriekshallen.

Video afspelen

Wat doe je als monteur?

Als monteur houd je je bezig met het bouwen, ontwikkelen, installeren, onderhouden en repareren van verschillende machines en apparaten. Soms zijn er machines of installaties kapot die gerepareerd moeten worden, of het gaat om een hagelnieuw systeem dat nog geïnstalleerd moet worden. Het is aan jou om alles aan de praat te krijgen en te houden.

Je komt te werken binnen een van onze business units: Water & Leisuretechniek of Industriële Automatisering, of je gaat aan de slag op de overkoepelende afdeling Service & Technisch beheer. Welk team je  ook versterkt; je werkt mee aan uitdagende en unieke projecten.

Jouw collega's

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, watersporters, skiërs, vliegtuigspotters, vissers en muzikanten. Wie je ook bent, je bent welkom als (hoofd)monteur in elektrotechniek, werktuigkundige installaties of waterbehandeling.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als monteur?

Als monteur is het mogelijk om in diverse richtingen te groeien. Zo kun je je als monteur specialiseren in een vakgebied, zoals de waterbehandelingstechniek, maar je kunt ook doorgroeien naar hoofdmonteur, waarbij je leidinggeeft aan een aantal monteurs die aan dezelfde techniek werken. Ook is het mogelijk om door te groeien naar andere functies, zoals werkvoorbereider of systeembeheerder.

Wil jij je omscholen tot monteur?

Ook dat kan! Kom als zij-instromer werken bij Hellebrekers. Er zijn verschillende trajecten mogelijk, wij denken graag met jou mee vanuit jouw talent en wensen. 

Als zij-instromer kun je werken en leren en voorkom je dat je vijf dagen per week in de schoolbanken zit. Je brengt een groot deel van je werkweek door op de werkvloer en doet veel praktijkervaring op. Je bent meteen onderdeel van het team, krijgt goede begeleiding, en werkt aan mooie technieken!

Lees het verhaal van Roy

Roy is
monteur Waterbehandeling

Interesse of meer weten?

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven