Naar Hellebrekers website

Werken als monteur

Als monteur bij Hellebrekers werk je niet zomaar aan huis-tuin-en-keuken installaties, maar aan unieke technische installaties. Bijvoorbeeld bij zwembaden, sportcomplexen, wellness resorts, dierentuinen en vakantieparken, maar ook op superjachten. Jij zorgt ervoor dat deze installaties veilig en betrouwbaar zijn én blijven.

Werken als monteur bij ​Hellebrekers

Wij hebben alle technieken in huis: van waterbehandeling tot werktuigbouw en van elektrotechniek tot besturingstechniek. Ook werken we binnen een project vaak samen met meerdere afdelingen.

Binnen Hellebrekers heerst een nuchtere en familiaire werksfeer. Alles draait bij ons om werkplezier, respect, goede onderlinge samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid.

Video afspelen

Wat doe je als monteur?

Als monteur houd je je bezig met het bouwen, installeren, onderhouden en repareren van technische installaties. Soms zijn er installaties kapot die gerepareerd moeten worden, of het gaat om een nieuw systeem dat geïnstalleerd moet worden. Het is aan jou om alles aan de praat te krijgen en te houden.

Je kunt bij ons werken als monteur binnen een team van de Water & Leisuretechniek of Industriële Automatisering, of je gaat aan de slag als servicemonteur op de overkoepelende afdeling Service & Technisch beheer. Je werkt op klantlocaties door het hele land en zelfs daarbuiten of in onze eigen werkplaats. Welk team je ook versterkt: je werkt elke dag aan mooie technieken!

Maak kennis met jouw collega's

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, gamers, watersporters, skiërs, vissers, muzikanten en meer. En ondanks onze verschillen staan we voor elkaar klaar. Wie je ook bent, je bent welkom bij Hellebrekers!

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als monteur?

Je kunt bij ons in diverse richtingen doorgroeien. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaald vakgebied, zoals de waterbehandelingstechniek. Of je kunt doorgroeien naar de functie van hoofdmonteur, waarbij je leiding geeft aan een team van monteurs. Ook is het mogelijk om door te groeien naar een functie op kantoor, zoals werkvoorbereider. We geven jou alle ruimte om te ontdekken wat jij het leukste vindt om te doen en helpen je daar graag bij.

Laat je omscholen tot monteur

Wil jij het vak van monteur leren? Ook dat kan! Leer het vak betaald bij ons in de praktijk. Als zij-instromer breng je een groot deel van de werkweek door op de werkvloer en doe je veel praktijkervaring op. Je leert het vak door het ‘gewoon’ te doen en bent meteen onderdeel van het team. Natuurlijk krijg je goede begeleiding van een ervaren monteur die je de kneepjes van het vak leert.

Lees het verhaal van Roy

Roy is
monteur Waterbehandeling

Wil jij werken als monteur of wil je meer weten?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven