Naar Hellebrekers website

Monteur elektrotechniek vacatures

Nunspeet | Heerenveen | Apeldoorn | Oss | Alphen aan de Rijn

Werkgeluk is belangrijk, want als jij gelukkig bent op jouw werk ben je in balans en doe je de dingen met energie en plezier. Wanneer jij werkgeluk ervaart, gaat alles makkelijker en ben je gemotiveerder, creatiever en productiever. Niet alleen in je werk, maar ook in jouw dagelijkse leven. Binnen Hellebrekers heerst een nuchtere en familiaire werksfeer. Alles draait bij ons om werkplezier, respect, goede onderlinge samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid. Als werkgever vinden wij een gezonde balans voor jou als medewerker heel belangrijk. Omdat jij ertoe doet!

Werken als elektrotechniek monteur

Bij ons werk je niet aan huis-tuin-en-keukeninstallaties, maar aan unieke technische installaties in twee gebieden: in de waterbehandelingstechniek bij zwembaden, wellnessresorts, dierentuinen of op superjachten en in de industriële automatisering waarbij je je bijvoorbeeld bezighoudt met het in bedrijf stellen van de meet- en regeltechniek van biogasopwaarderingssystemen. Al onze installaties worden op maat gemaakt en door ons ontwikkeld, uitgewerkt en geïnstalleerd. Bekijk onze elektrotechniek vacatures, solliciteer en maak de volgende stap in je carrière.

Video afspelen

Monteur elektrotechniek vacatures

Wij zijn druk op zoek naar talentvolle monteurs voor onze elektrotechniek-afdeling. De vacatures lopen uiteen, van een BIM Modelleur Elektrotechniek tot Hoofdmonteur Elektrotechniek. Welk niveau je ook hebt: je bent welkom binnen het team! En de mogelijkheid om door te groeien is er. Zoek je een leerzame omgeving voor je bbl-opleiding? Bij Hellebrekers krijg je de kans om te werken aan de mooiste technieken en projecten. Eén ding is zeker, jij gaat als monteur elektrotechniek aan de slag bij één van de grootste spelers van Nederland. Binnen het team draait alles om werkplezier, zodat jij na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Maak kennis met jouw collega's

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, gamers, watersporters, skiërs, vissers, muzikanten en meer. En ondanks onze verschillen staan we voor elkaar klaar. Wie je ook bent, je bent welkom bij Hellebrekers!

De doorgroeimogelijkheden

Je kunt bij ons in diverse richtingen doorgroeien. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaald vakgebied, zoals de waterbehandelingstechniek. Of je kunt doorgroeien naar de functie van hoofdmonteur of projectleider, waarbij je leiding geeft aan een team van elektrotechniek monteurs. Daarnaast is het mogelijk om door te groeien naar een functie op kantoor, zoals werkvoorbereider. We geven jou alle ruimte om te ontdekken wat jij het leukste vindt om te doen en helpen je daar graag bij.

Omscholen tot elektrotechniek monteur

Wil jij het vak van elektrotechniek monteur leren? Leer het vak betaalt bij ons in de praktijk. Als zij-instromer breng je een groot deel van de werkweek door op de werkvloer en doe je veel praktijkervaring op. Je leert het vak door het ‘gewoon’ te doen en bent meteen onderdeel van het team. Natuurlijk krijg je goede begeleiding van een ervaren elektrotechniek monteur die je de kneepjes van het vak leert.

Wil jij werken als elektrotechniek monteur of wil je meer weten?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven