Naar Hellebrekers website

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Wil jij een MBO opleiding volgen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en ben jij op zoek naar een leerbedrijf? Hellebrekers heeft werk-leerplekken volop mogelijkheden voor jou in de opleidingsrichting van mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde. We hebben genoeg mogelijkheden voor jou en investeren graag in jouw toekomst!

 

Wat kun jij verwachten?

Je komt in dienst bij Hellebrekers. Je gaat 1 dag in de week naar school en de andere 4 dagen werk je mee in het bedrijf. Tijdens de BBL periode krijg je een vaste buddy die je alle kneepjes van het vak leert. Je bent meteen onderdeel van het team, en wordt begeleid om zelfstandig te leren. 

Je krijgt vanaf dag 1 een salaris en Hellebrekers betaalt jouw opleiding. Daarnaast krijg je baangarantie, een vaste buddy en veel mooie praktijkopdrachten. 

 

Carrièrekansen binnen Hellebrekers

Tijdens je opleiding krijg je binnen Hellebrekers een vaste buddy toegewezen die jou tijdens de hele opleiding begeleidt. Hij maakt je wegwijs in de organisatie en daagt jou uit alles uit jezelf te halen. 

Tijdens jouw opleiding ontdekken we samen wat een mooie vervolgstap voor jou kan zijn binnen Hellebrekers. 

Video afspelen

Erkend leerbedrijf

Hellebrekers is een erkend leerbedrijf. Het SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven) erkent en begeleidt leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Hellebrekers is voor veel opleidingen een erkend leerbedrijf. Bekijk de website van SBB voor meer informatie. 

Interesse? Laat je gegevens achter

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven