Naar Hellebrekers website

Stage

Studeer jij op HBO/WO niveau en zoek jij een plek om je stage te volbrengen? Binnen Hellebrekers kun je voornamelijk terecht voor technische of ICT (engineering) stages, maar ook op het gebied van HRM, Communicatie en KAM kun je bij ons terecht. Volg je een opleiding als Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Software Engineering? Bijna alle technieken vind je binnen Hellebrekers. Hellebrekers biedt volop mogelijkheden en investeert graag in jouw toekomst.

 

Wat mag je verwachten?

Als student kun je meewerken aan nieuwe ideeën, innovaties en onderzoeken, die vaak een toepassing in de praktijk vinden. Van Hellebrekers mag je uitdaging en afwisseling verwachten, en een goede begeleiding. Wij geven jou alle ruimte om te leren. Een stage bij Hellebrekers betekent dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan technische innovaties. Je komt terecht in een prettige werkomgeving waar iedereen goed met elkaar omgaat. Tijdens je stage ontvang je van ons een stagevergoeding.


Carrièrekansen binnen Hellebrekers

Regelmatig komt het voor dat stagiaires bij ons blijven na het volbrengen van hun stage, en doorgroeien in de organisatie. Zo kunnen we uitdaging en afwisseling beloven in jouw werk. 

Het verhaal van Pieter

Pieter van stagiair naar projectleider

Staat jouw stage er momenteel niet tussen? Laat hieronder je gegevens achter, wie weet kunnen we een stage voor je creëren.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven