Naar Hellebrekers website

Traineeship

Ontwikkel jezelf

Werken bij Hellebrekers betekent letterlijk ‘omdat jij ertoe doet’! In een wereld waarin er voor jou veel keuzes liggen, helpen wij jou ontdekken wie jij bent en wat de beste plek voor jou is. Als trainee ga je onderdeel uitmaken van diverse teams en krijg je de kans om impact te hebben op complexe projecten. Niet alleen werk je aan unieke technische hoogstandjes, maar ook aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Als trainee kun je rekenen op een uitgebreid opleidingsprogramma van 24 maanden. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf in razend tempo te ontwikkelen. Omdat jij ertoe doet!

 

Jouw voordelen

Volop mogelijkheden om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende afdelingen
Volop mogelijkheden om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende afdelingen
Lees verder
Een-op-een coaching gedurende het traject
Een-op-een coaching gedurende het traject
Lees verder
Opleidingsmogelijkheden
Opleidingsmogelijkheden
Lees verder
Ruimte om je talent te ontdekken en je breed te ontwikkelen
Ruimte om je talent te ontdekken en je breed te ontwikkelen
Lees verder
Previous
Next

Een traineeship binnen Hellebrekers is maatwerk; we passen het helemaal aan op jouw wensen en kwaliteiten. Wel ligt de basis vast. Zo duurt een traineeship 2 jaar en krijg je de juiste ondersteuning en begeleiding om jouw talent zo goed mogelijk te benutten. Hoe dit precies werkt?

Het eerste jaar leer je de organisatie in de breedte kennen. Je werkt mee met verschillende afdelingen om te kijken hoe Hellebrekers in elkaar zit en om alvast een beeld te krijgen van wat er wel en niet bij jou past. Aan het begin van je traineeship stel je zowel persoonlijke als vakinhoudelijke doelen op met je leidinggevende. Tijdens de maandelijkse voortgangsgesprekken bespreken we deze doelen.

In het tweede jaar van het traineeship ga jij je verder specialiseren. Voordat het zover is, evalueren wij het eerste jaar en kan jij jouw inzichten en ervaringen delen. Vervolgens kies jij samen met jouw leidinggevende en de afdeling HR de specialisatierichting.

Tijdens jouw hele traineeship kun je rekenen op de afdeling HR die vooral een coachende en meedenkende rol heeft. En na jouw traineeship? Dan sta jij aan de start van een glansrijke carrière als bijvoorbeeld Projectengineer, Hardware Engineer, Werkvoorbereider of Hoofdmonteur.

Jouw vakgebied

Besturingstechniek, software, hardware, waterbehandeling, elektrotechniek, werktuigkunde, service & technisch beheer

Waarom wij in jou investeren

Wij als Hellebrekers willen een toekomstbestendige werkomgeving bieden waar werkgeluk voorop staat. Juist omdat wij geloven in de lange termijn, willen wij investeren in jouw toekomst. Tijdens het traineeship krijg jij de kans om van verschillende facetten wat te proeven om zo te ontdekken wat echt bij jou past. Waarom? Omdat jij ertoe doet en wij jou een mooi carrièrepad gunnen vol werkgeluk.

Interesse? Laat je gegevens achter

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met het privacy statement.
Scroll naar boven