Naar Hellebrekers website

Wat maakt Hellebrekers

Wie wij zijn

Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, computer freaks, klussers, motorrijders, watersporters, skiliefhebbers, bierbrouwers, wijnfanaten, honden-, katten- en paardenmensen, aanwezige mensen, stille Willie’s en nog zoveel meer. Een ding hebben wij in ieder geval met elkaar gemeen: we zijn vakmensen met een enorme passie voor wat we doen. En ondanks alle verschillen staan wij mét elkaar en voor elkaar.

Omdat jij ertoe doet

Onze medewerkers vormen de basis van Hellebrekers. Goed werkgeverschap heeft veel aandacht binnen ons bedrijf. Wij investeren graag in jouw toekomst, omdat jij ertoe doet. 

Werken bij Hellebrekers

Innovatie


De ontwikkeling van techniek staat nooit stil. Innovatie betekent bij ons dan ook letterlijk dat wij technieken ontwikkelen voor de komende 30 jaar. Voor onze collega’s betekent innovatie dat je werkt met de nieuwste technieken, dat je kunt blijven leren op onderwerpen die voor jou relevant zijn en dat je de ruimte krijgt om nieuwe ideeën tot leven te brengen. Je krijgt alle ruimte om te innoveren en te pionieren: omdat jij ertoe doet. 

Uitdaging en afwisseling


Elke dag werken we aan zeer uiteenlopende en multidisciplinaire projecten op de meest unieke en bijzondere locaties. Wij hebben alle technische experts onder één dak: van modelleur tot monteur, van technisch adviseur tot servicetechnicus, van project engineer tot software engineer. Door de afwisselende projecten, uiteenlopende technieken en diverse collega’s kunnen we je uitdaging en afwisseling bieden in je werk. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen, nieuwe dingen leren en je houdt op deze manier plezier in je werk. 

Oog voor elkaar


Collegialiteit, onderlinge betrokkenheid, een no-nonsense mentaliteit en een vleugje humor zijn sleutelbegrippen die de unieke familiesfeer binnen Hellebrekers typeren. We hebben oog voor elkaar en staan in goede en in slechte tijden voor elkaar klaar. Er is veel persoonlijke betrokkenheid en die versterkt de onderlinge band. We hebben oog voor jou als persoon, maar ook voor jouw carrière en de doelen die jij wilt bereiken. Samen gaan we ervoor!

Scroll naar boven