Naar Hellebrekers website

Lees het verhaal van Bart

Werken bij Hellebrekers

Even kennis maken

Werken en tegelijkertijd leren, Bart koos voor de BBL-route.

Functie: Monteur Industriële Automatisering
Locatie: Nunspeet

 

Waarom werk je bij Hellebrekers?

“Ik heb bewust voor Hellebrekers gekozen, omdat de Industriële Automatiseringstak mij enorm aanspreekt. De combinatie tussen werken en leren is voor mij ideaal, omdat ik de praktijk leuker vind dan de schoolbanken. In 2021 begon ik met de BBL-opleiding Eerste monteur Elektrotechnische Systemen op het Deltion College. In totaal duurt deze opleiding 3 jaar. Via mijn neef die Eerste Monteur Besturingstechniek is bij Hellebrekers kwam ik in contact met Hellebrekers.”

Wat vind je van werken in de techniek ?

“Het werken in de techniek is helemaal mijn ding. In mijn werk kan je de dingen zelf zo maken zoals het van tevoren is bedacht. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik na lange tijd voor een groot project heb gewerkt, zie dat we alles foutloos opleveren. De projecten waaraan we werken bij Hellebrekers spreken bij enorm aan. Niet alleen om de inhoudelijke uitdaging maar ook omdat we vaak in een schone en droge werkomgeving werken. Op dit moment werk ik aan een project voor onze klant DMT Environmental Technology. De kasten voor de biogasopwaardeer-installaties bereiden we voor in de werkplaats in Nunspeet. Daarna installeren we deze op locatie in de containers.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Bij Hellebrekers wordt er rekening gehouden met je wensen. Zelf vind ik de kleinere projecten van maximaal 8 weken het leukst. Het voordeel van werken bij Hellebrekers is dat er geluisterd wordt naar je wensen en dat ze de planning daar zoveel mogelijk op afstemmen. Ik weet nu al dat ik na het afronden van mijn opleiding bij Hellebrekers wil blijven werken, omdat ik het heel erg naar mijn zin heb. De projecten zijn mooi en geen dag is hetzelfde. Die afwisseling spreekt mij enorm aan. Daarbovenop haal ik veel plezier uit het werken binnen het team in de besturingstechniek. Ik leer veel van mijn collega’s en iedereen staat klaar om mij te helpen als ik vragen heb.”

Lees ook het verhaal van:

Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Patrick
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Roy
HellebrekersHellebrekers
Het verhaal van Gerwin
Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Scroll naar boven