Naar Hellebrekers website

Het verhaal van Pieter

Werken bij Hellebrekers

Even kennis maken

Als Project Manager Jachten is Pieter verantwoordelijk voor de superjachten – van acquisitie tot en met de uitvoering van het project. Hij houdt wel van een mooie uitdaging, het leukst vindt hij het onmogelijke toch mogelijk maken.

Functie: Project Manager Jachten
Locatie: Nunspeet

Wat is je rol binnen Hellebrekers?

“In veel jachten zorgen wij voor de realisatie van zwembaden en wellness. Van principeschema tot aan de definitieve schetsen van het ontwerp. Hellebrekers is een van de weinige partijen die dit soort werk kan uitvoeren vanwege de complexiteit. Er komt heel wat bij kijken om zo’n zwembad, whirlpool of andere faciliteiten te realiseren. Bij een aanvraag stellen wij heel veel vragen: hoe warm moet het water zijn, hoe snel moet het bad gevuld zijn met water, hoe groot moet het bad worden, hoeveel ruimte zit er in het jacht. Op basis van die vragen berekenen we welke technieken we moeten toepassen en maken we de eerste principeschema’s.”

Hoe ben je doorgegroeid naar je huidige rol?

“Als opleiding heb ik MTS Elektra niveau 4 gedaan. In totaal heb ik twee keer stage gelopen bij Hellebrekers. En na de laatste stage ben ik bij Hellebrekers gebleven. Ik kende de auto’s van Hellebrekers al en toen ik een stageplek zocht, zag ik Hellebrekers op de lijst van school staan en reageerde ik. Tegenwoordig leid ik zelf de leerling-monteurs op. Ik vind het namelijk erg leuk om anderen het vak te leren. 

Hellebrekers is mijn eerste werkgever. Toen ik 26 was, heb ik voor het eerst als hoofdmonteur een zwembadproject gedaan. Daar was ik erg trots op. Hellebrekers is een fijne werkgever omdat er naar je geluisterd wordt. Ik vind de sfeer onderling en de collegialiteit erg fijn. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Daarnaast is het werk dat wij doen echt uniek, omdat wij alle technieken leveren die bij het bouwen of renoveren van een zwembad komen kijken. Van elektra tot de werktuigkundige- en waterzuiveringsinstallaties.”

Lees ook het verhaal van:

Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Patrick
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Roy
HellebrekersHellebrekers
Het verhaal van Gerwin
Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Scroll naar boven