Naar Hellebrekers website

Lees het verhaal van Lennart

Werken bij Hellebrekers

Even kennis maken

Lennart Dokter startte in 2004 als Leerling-monteur werktuigkundige installaties. Na anderhalf jaar maakte hij de overstap naar de waterbehandeling en is inmiddels doorgegroeid naar Projectleider. 

Functie: Projectleider
Locatie: Nunspeet

Hoe ben je doorgegroeid?

“Ik ben iemand met een sterke ambitie om te groeien. Dat heb ik altijd al in mij gehad. Toen ik bij Hellebrekers binnenkwam als Leerling-monteur wist ik al dat ik door wilde groeien naar de functie van Hoofdmonteur. En dat gebeurde een aantal jaren later ook. Vervolgens heb ik weer een stip op de horizon gezet omdat ik graag ‘meer’ wilde. Drie jaar geleden ben ik van de buitendienst naar de binnendienst gegaan, eerst als Werkvoorbereider en inmiddels als Projectleider.

Wat is je rol binnen Hellebrekers?

In mijn huidige functie van Projectleider houd ik mij bezig met de grote zwembadprojecten, vaak nieuwbouw van publieke zwembaden. De combinatie van binnen en buiten, het feit dat je contact hebt met collega’s en externen en op hoofdlijnen van begin tot eind met het project bezig bent, spreken mij aan. Hiervoor was ik werkzaam als Werkvoorbereider en heb ik een opleiding HBO projectmanagement gevolgd. Het mooie is dat Hellebrekers mijn persoonlijke ambities serieus heeft genomen, ik heb de kans gekregen om dit waar te maken.”

 

Wat maakt dat jij met plezier naar je werk gaat?

“Dat het werk veelzijdig is en dat we aan unieke projecten werken, maakt mijn functie boeiend. Maar de sfeer binnen Hellebrekers en de onderlinge band maakt dat je met nog meer plezier naar je werk gaat. Onze mentaliteit is dat we elkaar, waar nodig, helpen. Zo kunnen wij elk vraagstuk aan. Met de jarenlange ervaring in unieke projecten weten we met elkaar heel veel. En met zo’n kennisniveau – dat overigens blijft groeien – adviseren we elkaar. We doen binnen de water- en leisuretechniek namelijk geen standaard werk, maar bieden een totaalpakket: van calculaties tot bouwen, van het berekenen van energieprestaties tot jarenlange onderhoud.”

Lees ook het verhaal van:

Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Patrick
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Roy
HellebrekersHellebrekers
Het verhaal van Gerwin
Ruben1Ruben1
Het verhaal van Ruben
Melanie3Melanie3
Het verhaal van Melanie
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Pieter
Werken bij HellebrekersWerken bij Hellebrekers
Het verhaal van Maarten
Rutger1Rutger1
Het verhaal van Rutger
Scroll naar boven